Thursday, January 7, 2010

TONGKAT AJIMAT MADURATONGKAT AJIMAT MADURA

Tongkat Ajimat Madura Asli Khas Untuk Wanita


TONGKAT AJIMAT MADURA (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia.

Tongkat Ajimat Madura ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

Tongkat Ajimat Madura ini di perbuat dalam 2 warna iaitu Hitam dan Putih. Pada dasarnya khasiatnya adalah sama sahaja kecuali yang berwarna hitam di tambah dengan manjakani dan amat sesuai bagi wanita yang kerap melakukan hubungan badan.

*Ingat!!! Tongkat Ajimat Madura ini dikhaskan bagi wanita(shj) untuk dipakai BUKAN untuk dimakan..

Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini ialah:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan dimana kemaluan anda akan begitu sempit seperti tidak pernah disentuh.


2. Menyembuhkan keputihan (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam kemaluan yang sangat meloyakan baunya.


3. Menghilangkan rasa gatal-gatal dalam kemaluan sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.


4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam melakukan hubungan badan.

5. Seluar dalam anda (sekiranya suka pada warna putih) akan nampak bersih dan tidak berbau.

6. Menambah keyakinan diri, rasa selesa walaupun melakukan aktiviti lasak.

7. Kemaluan anda tidak akan berbau.


Cara Pemakaian :

Masukkan dengan perlahan-lahan Tongkat Ajimat Madura ke dalam kemaluan anda (pusing2kan) dan biarkan sehingga selama 1 atau 2 minit sahaja. Kemudian cabut dan cuci dengan air bersih dan disimpan untuk digunakan di lain masa sehingga 6 bulan. Gunakan Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 30minit atau 1 jam sebelum bersetubuh...

dan lihatlahh...hasilnyaa...Amat Menakjubkan!!!!
Sekali beli.....lama boleh digunakan!!!!!!
Cubalah...dan percayalahhh!!!!!

HARGA :

RM35.00 (SEMENANJUNG)

RM45.00 (SABAH/SARAWAK/LABUAN/BRUNEI/SINGAPURA)

2 comments:

  1. selamani selalu juga nampak produkni tp tk pernah terfikir nak try tetapi entah macanmana terfikir nak mencuba dan hasilnya sangat memberangsangkan dan kalau tak percaya cubalah kerana suami anda akan sangat teruja dan senyumnya takakan habis sampai kepagi.....

    ReplyDelete
  2. Saya baru membelinya.. Warna hitam... First time cuba tapi kenapa warna hitam nya turun dan melekat seperti marker pen... Adakah warna tidak akan turun lagi selepas dipakai beberapa kali?

    ReplyDelete